Deze cursus is geschikt voor meisjes en jongens die minimaal een B-diploma hebben. Een leskaart voor 8 lessen kost € 76,00 (tarief 2022). Het afzwemmen is tijdens de laatste les. Na afloop krijgen de deelnemers een Zeemeermincertificaat. 

Tijdens de lessen wordt er met de zeemeerminstaart geoefend, maar ook met zwemvliezen en andere materialen. De lessen in de cursus worden opgebouwd in moeilijkheid. Eerst leren de deelnemers gewoon een stukje zwemmen met de monovin, later komen er vaardigheden bij als (op je rug) door hoepels zwemmen, duo-opdrachten en op grote snelheid door het water schieten. 

Tijdens de cursus kunnen de deelnemers een zeemeerminstaart en vin van De Wel gebruiken. Heeft uw kind een eigen staart en vin, dan mag het natuurlijk ook hiermee zwemmen. Een vin met een bandje om de hiel is om veiligheidsredenen niet toegestaan. Omdat er veel onder water gezwommen wordt, wordt een zwembrilletje aangeraden. 

Inschrijven kunt u door het inschrijfformulier in te leveren bij de balie of door deze te mailen naar info@dewel.nl. Er is geen inschrijfgeld verschuldigd, wel is het noodzakelijk dat elke deelnemer een eigen lespas heeft. 

Heb je gevonden wat je zocht?