Snorkelen is een populaire watersport, die kinderen in staat stelt om met veel plezier de onderwaterwereld te leren kennen. Goed kunnen snorkelen is een voorwaarde om op hogere leeftijd kennis te gaan maken met de duiksport. Veel kinderen die komen snorkelen, zijn liefhebbers van zwemmen. Zij zien dit als een mooie vrijetijdsbesteding, maar willen ook graag iets leren. 

Snorkelen is moeilijk, vooral het leren omgaan met de basisuitrusting is een uitdaging. In de cursus van Snorkelen 1 wordt daar de basis voor gelegd. Ontspannen kunnen snorkelen, de bril kunnen klaren, de snorkel leegblazen en alles de hele les op het gezicht houden is een uitdaging, maar ook een voorwaarde om alles goed aan te leren en te kunnen uitvoeren.

We leiden op voor de ENVOZ-diploma's Snorkelen 1, 2 en 3.

Een deelnemer zwemt af als hij of zij er aan toe is. De lesgever geeft dat aan door middel van een afzwembriefje. Het afzwemmen vindt dan plaats tijdens de laatste les van de leskaart.

Het snorkelen is bestemd voor kinderen die in het bezit zijn van minimaal het A, B en C diploma. Bij 7 jaar en ouder is het in bezit hebben van een A en B diploma voldoende. Er is snorkelles op vrijdag van 17.45 tot 18.30 uur.

Een eigen snorkelset (snorkel, duikbril en zwemvliezen) is noodzakelijk voor deze cursus vanwege de hygiëne en zodat er niet onnodig lestijd verbruikt wordt met het uitzoeken van de juiste maat spullen. 

Voor meer informatie of om je kind aan te melden kun je mailen naar info@dewel.nl

Heb je gevonden wat je zocht?