Het team van zwembad De Wel bestaat uit ervaren zweminstructeurs, receptionisten, oproepkrachten, Coördinator Zwemzaken Marjorie Meijer, Coördinator Algemene zaken Diana Ruiter en interim teamleider Robin Geritan.

We willen iedere bezoeker op een veilige, gezonde en sportieve manier laten zwemmen. De Wel is een bad waar iedereen zich thuis voelt. De Wel is een allround zwembad. Het middelpunt in het dorp, waar jong en oud samenkomt en elkaar ontmoet voor, tijdens en na zwemactiviteiten. Waar iedereen uit Nieuwkoop en omgeving veilig kan komen zwemmen voor sportieve en recreatieve doeleinden.

In een waterrijke omgeving als de gemeente Nieuwkoop zou iedereen vanuit veiligheidsoogpunt moeten kunnen zwemmen of zich redden in het water. In het kader van volksgezondheid is zwemmen een zeer toegankelijke en betaalbare sportactiviteit. Jong en oud kan jarenlang plezier hebben van het ruime aanbod van activiteiten. Niet alleen fysiek, maar ook sociaal en mentaal levert het zwembad een bijdrage aan de levenskwaliteit. Het water blijft een verbindende factor.

Heb je gevonden wat je zocht?