Elke zondag is er het oefenuurtje voor kinderen die in De Wel op zwemles zitten. Tijdens dit uur kan je samen met je kind gerichte oefeningen doen die passen bij het lesniveau. Het maakt niet uit of het een beginner is of al voor C zwemt, we hebben tal van oefeningen om een onderdeel (beter) onder de knie te krijgen. 

Het oefenuurtje is een zwemles van een uur. Er is persoonlijke uitleg aan ouder en kind en samen oefen je de stof. Daarnaast zijn er stuurkaarten en oefenschema's waarmee je zelfstandig aan de gang kunt. De lesgever komt langs voor tips en aanwijzingen. Een kaartje kost €12,35 (1 kind en 1 ouder, tarief 2024). Het is mogelijk om met twee kinderen te komen zwemmen, dan koop je twee kaartjes. Broertjes en zusjes die niet op zwemles zitten kunnen niet meezwemmen en mogen ook niet in de zwemzaal aanwezig zijn. Na afloop van het oefenuurtje is er Gezins- en recreatiezwemmen. Deelnemers aan het oefenuurtje mogen gratis blijven spelen tijdens het Gezins- en recreatiezwemmen. 

Oefenuurtje XL is er steeds twee weken voor het diplomazwemmen. Dit oefenuurtje is speciaal voor kinderen die met kledingkaart zwemmen of voor B of C. Tijdens dit oefenuurtje XL zijn de oefeningen en aanwijzingen gericht op de afzwemeisen. Je kan nu de puntjes op de i zetten en optimaal voorbereiden op het proefzwemmen. Oefenuurtje XL is op zaterdag 11 mei om 11.30 uur en op 30 juni om 10.30 uur.

Het oefenuurtje begint altijd om 10.30 uur, zorg je dat je op tijd aanwezig bent?