Zomerprogramma 

De zomervakantie periode staat voor de deur. Zwembad De Wel is geopend gedurende de volledige vakantieperiode. In deze nieuwsbrief lees je alles over het zomerprogramma.

Van zaterdag 9 juli tot en met zondag 21 augustus zijn wij open volgens het zomerprogramma. Donderdag 18 augustus is het zwembad in de ochtend gesloten in verband met onderhoud. Zaterdag 20 augustus is er geen Recreatiezwemmen i.v.m. het diplomazwemmen. Vanaf maandag 22 augustus start het nieuwe reguliere programma. Meer informatie hierover volgt in augustus.

Extra Recreatiezwemmen in de zomervakantie

Natuurlijk is er Gezinszwemmen en Recreatiezwemmen op zaterdag en zondag:

  • zaterdag 13.30-15.30 uur
  • zondag 10.30-12.00 uur (Gezinszwemmen)
  • zondag 13.00-15.00 uur

Daarnaast is er extra Recreatiezwemmen op de volgende dagen en tijden:

  • woensdag 14.30-16.30 uur
  • donderdag 13.00-15.00 uur
  • vrijdag 16.15-18.15 uur

 Elke vrijdag is er tijdens het Recreatiezwemmen een ander thema met bijpassende aankleding en spelletjes! 

Wijziging op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond 

Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond zijn er kleine wijzigingen in tijden voor Banenzwemmen en activiteiten. Het programma vind je onder aan deze mail.

Zwemlessen

Alle reguliere zwemlessen vervallen in deze periode. Er zijn alleen vakantielessen. 

Buitenbadje

Bij mooi weer is het buitenbadje geopend. Je kan hier gebruik van maken tijdens openingsuren in combinatie met een toegangsbewijs voor een andere activiteit. Indien je met kinderen uitsluitend voor het buitenbadje en de ligweide wil komen, betaal je een kinderkaartje voor de kinderen.

Het volledige zomerprogramma kan je hieronder bekijken. Je kan het zomerprogramma ook meenemen als je in het zwembad bent.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je een mail sturen naar info@dewel.nl. Telefonisch zijn we beperkt bereikbaar [0172 571820].

Het team van De Wel wenst je een mooie zomer.