Aan alle bezoekers,

In deze nieuwsbrief vertellen wij over een terugkerende activiteit op zondag, het gewijzigde programma op zondag en een wijziging in de dagelijkse leiding van het zwembad.

Er is weer Gezinszwemmen!

Vanaf zondag 1 mei organiseren wij weer Gezinszwemmen. Gezinszwemmen is vrij zwemmen en spelen voor jonge kinderen onder begeleiding van één of meer volwassenen. Er zijn volop uitdagingen waardoor kinderen met plezier kunnen spelen in het water. Voor kinderen met angst voor water draagt het bij om watervrij te worden. Het Gezinszwemmen is op zondag van 10.30 tot 12.00 uur.

Wijziging programma op zondag

Als gevolg van de start met Gezinszwemmen wijzigen de tijden van Banenzwemmen en Recreatiezwemmen op zondag. Het programma ziet er vanaf zondag 1 mei als volgt uit:

10.30 tot 12.00 uur Gezinszwemmen

12.00 tot 13.00 uur Banenzwemmen

13.00 tot 15.00 uur Recreatiezwemmen

Nieuwe dagelijkse leiding

Vanaf 1 februari jl. zijn Diana Ruiter, Coördinator Algemene zaken en Hanne Labordus, Coördinator Zwemzaken verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van zwembad De Wel.

Diana werkt al 26 jaar in De Wel. Hanne is de opvolger van Bram Kranenburg. Hij heeft een achtergrond in jongerenwerk en was docent lichamelijke opvoeding. Hij is vanuit zijn rol verantwoordelijk voor het zwemonderwijs en de aquasporten.

Ik blijf meer op de achtergrond betrokken bij De Wel. Via deze weg dank ik een ieder voor het vertrouwen en de fijne contacten in een lastige periode als gevolg van alle steeds weer veranderende corona maatregelen.

Pasen

Op eerste en tweede paasdag is De Wel gesloten. Het team van De Wel wenst je fijne paasdagen.

Sportieve groet,

Marie Monique van der Salm