Einde corona maatregelen in De Wel  

Aan alle bezoekers,  

Afgelopen dinsdag hoorden we in de persconferentie waar we al maanden op hoopten; de coronamaatregelen gaan verdwijnen:

Vanaf vrijdag 18 februari is het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand in De Wel niet meer verplicht. U moet nog wel uw geldige coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs tonen bij binnenkomst. Vanaf vrijdag 25 februari stoppen we met het controleren van de QR-codes.

Wat dit betekent voor uw bezoek aan De Wel m.i.v. vrijdag 18 februari leest u in deze nieuwsbrief.  

  • De looproute via de saunaruimte verdwijnt, iedereen kan zowel voor als na het zwemmen weer omkleden in de kleedkamers en kleedcabines.
  • De horeca is weer open, u kunt gewoon weer een kopje koffie of iets anders nuttigen in de restaurette. Na afloop van de aquasportlessen en het doelgroep zwemmen krijgt u weer het vertrouwde gratis kopje koffie of thee aangeboden.
  • Het is niet meer nodig om te reserveren voor het Gezins- en Recreatiezwemmen en het Baby- & Peuterzwemmen op woensdag.

Het is fijn dat de maatregelen niet meer verplicht zijn. We vragen u om u echter nog wel te houden aan de algemene adviezen die de verspreiding van het virus aantoonbaar beperken. Zoals handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, geen handen schudden en afstand houden.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u een mail sturen naar info@dewel.nl. Telefonisch zijn we beperkt bereikbaar (0172-571820).

Namens het gehele team van De Wel graag tot ziens in het zwembad.

Diana Ruiter